Publikované články

Adrenalin jako dárek

dárkové poukazyPatříte mezi chronické opozdilce, kteří nechávají koupi vánočních dárků na poslední chvíli? Často se vám pak stane, že koupíte něco jen proto, abyste měli dárek pro každého a moc ani nepřemýšlíte nad tím, jestli po tom dotyčný opravdu touží, protože na shánění něčeho lepšího už nemáte čas? Nemluvě o tom, že obchodníci vědí, že zoufalí, koupě chtiví zákazníci jsou schopni sáhnout hlouběji do kapsy než během roku. Zkuste to letos jinak. Obstarejte dárky s dostatečným předstihem, přesně na míru obdarovaným.

V posledních letech neustále stoupá atraktivita zážitkových dárků. Na stránkách www.firmanazazitky.cz/tipy-na-vanocni-darky/ už dnes najdete tipy na stovky aktivit. Jednoduše zde najdete dárek pro milovníky gastronomie, sportovce, romantiky, řidiče a mnoho dalších. Zejména muži ocení adrenalinové dárky, díky kterým překonají často nejen přírodu, ale i sami sebe. Nemusíte nutně vybírat léty prověřený bungee jumping nebo let balónem, v současné době je nabídka mnohem širší a vy můžete darovat aktivitu, která bude pro dotyčného zcela neznámá. Překvapte milovníka vodních aktivit poukazem na hoverboard. Tato revoluční novinka patří do stejné kategorie jako flyboard nebo jetpack. Hoverboard je kombinací snowboardingu, klasického surfování a kitesurfingu a dokáže vás vynést až 5 metrů nad vodní hladinu. Pokud se vám zdá, že byste se tímto dárkem drželi příliš při zemi, zkuste obdarovaného posadit do vrtulníku a poslat ho až na samotný Říp nebo z něj udělejte pilota vírníku.

Pro opravdové nadšence je připravena speciální adrenalinová injekce. Tento zážitek vlije dostatečnou dávku adrenalinu do žil i těm nejnáročnějším zákazníkům. Nejste-li si zcela jisti, který dárek by byl nejvhodnější, můžete využít nabídky dárkových poukazů a finální rozhodnutí nechat na obdarovaném. Výhodou je, že můžete specifikovat kategorii, ze které si má dotyčný vybírat a je jen na něm jestli jej využije na jeden nebo více zážitků.

Sdílet článek